Πολιτική Απορρήτου

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα jeannine.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» που εδρεύει στην οδό Ηρακλείου 26 Ν.Σμύρνη, TK 17124, η οποία, στο βαθμό που συλλέγει Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα, εναρμονίζεται πλήρως με τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation) που τέθηκε σε ισχύ από την 25η Μαΐου 2018.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

  1. Σκοπός επεξεργασίας: Με το παρόν κείμενο σας ενημερώνουμε για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών της ιστοσελίδας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών αυτής. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ανάπτυξη, βελτίωση και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, καθώς και η παροχή προσωποποιημένων προτάσεων/ προσφορών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Το site απευθύνεται σε χρήστες / επισκέπτες άνω των 17 ετών. Κατόπιν τούτου, δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα από οποιοδήποτε άτομο το οποίο έχει περιέλθει σε γνώση μας ότι είναι κάτω των 17 ετών. Το site δεν αποθηκεύει στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί και κατά οποιοδήποτε τρόπο τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών).
  2. Κατηγορίες δεδομένων που θα συλλέγουμε: Εφόσον συναινέσετε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, οι κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων που θα συλλέγουμε περιλαμβάνουν τα εξής: όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ενώ σε περίπτωση πραγματοποίησης παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας. Σημειώνουμε ότι η Εταιρεία θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων- μελών σύμφωνα με την παρούσα δήλωση και για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτήν.
  3. Ασφάλεια επεξεργασίας: Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντική για την εταιρεία. Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα που συλλέγουμε στο πλαίσιο της παρούσας δήλωσης υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την προστασία και τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων.
    Το κατάστημα δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε κανένα τρίτο φορέα, παρά μόνο εφόσον:
  • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
  • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το site καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών / μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το Jeannine.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του site καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαία για την παροχή υποστήριξης προς το Jeannine.gr.
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
  1. Άσκηση των δικαιωμάτων σας: Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, με επιστολή στην ««ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» που εδρεύει στην οδό Ηρακλείου 26 Ν.Σμύρνη, TK 17124 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@jeannine.gr

Στο πλαίσιο του νέου Κανονισμού μπορείτε να ασκήσετε επιπλέον τα εξής δικαιώματά σας που απορρέουν από τις διατάξεις του Κανονισμού:

  • Πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας ανακριβών δεδομένων που σας αφορούν
  • Διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την παροχή μιας υπηρεσίας
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας
  • Φορητότητας των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, δηλαδή το δικαίωμά σας να λάβετε τα δεδομένα σας σε κατάλληλο μορφότυπο, ώστε να είναι εφικτή τεχνικά η διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλείτε οποτεδήποτε τη συναίνεσή σας (χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα) μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@jeannine.gr καθώς και διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, email επικοινωνίας contact@dpa.gr).

COOKIES

Το jeannine.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του jeannine.gr. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του site και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του site είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης του site μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του site, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του site δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

ΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ SITES

Το Jeannine.gr μπορεί να περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το jeannine.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν .

IP ADDRESSES

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο jeannine.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.